Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sertifika ya da sınav raporu bileğerlendirmelerinizde EI kıymeti yerine E gösterilmediğine özen ediniz.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapsı nite hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları manzum hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının yakınlarında bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetçi edilmesini kucakerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Özellikle alıngan ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlar.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Yangın kapısı istanbul Umumiyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page