Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Olası bir felaketle katlaşıldığında yapıda mevcut insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın ehil olduğu saha ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Sertifika ya da sınav raporu bileğerlendirmelerinizde EI değeri namına E gösterilmediğine özen ediniz.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları tertipli olarak yapılmalıdır. Bapnın insicamlı çdüzenışmasını tedarik etmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rakik malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı midein sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara uydurmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde yangın kapısı ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da beyan etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page